STAAN VOOR JEZELF

In een ontspannen sfeer onder de Spaanse Zon op weg naar meer zelfvertrouwen!

Wil jij de uitdaging aangaan om te gaan staan voor Wie je bent, Wat je wilt, Wat je denkt, Wat je kunt, Wat je voelt en Wat je doet om vanuit nieuwe inzichten en verworven vaardigheden met meer zelfvertrouwen jouw wereld tegemoet te treden?

Het komt regelmatig voor dat mensen iets anders doen of zeggen dan ze zouden willen. Staan voor jezelf betekent meer zelfbewust zijn.
Zelfbewust zijn wil zoveel zeggen als; ik ben er ook nog – je niet onder laten sneeuwen –  nee durven zeggen – zelfvertrouwen hebben – je gevoelens niet wegstoppen, maar mee laten klinken.

De training STAAN VOOR JEZELF is bedoeld voor mensen die;

  • in het contact met anderen gemakkelijker hun mening willen uiten
  • zich (meer) ontspannen willen voelen in gezelschap
  • duidelijker hun grenzen willen stellen
  • als ze ‘ja’ zeggen, en ook werkelijk ‘ja’ bedoelen
  • meer mee willen, durven en doen in een groep
  • het gevoel willen hebben (meer) in balans te zijn
  • achteraf tevreden willen zijn over hoe ze gereageerd hebben in een bepaalde situatie
  • kortom: meer zelfvertrouwen willen hebben.

In deze training leer je hoe jij je meer zelfbewust kunt gedragen. Je leert doen en zeggen wat je denkt, zonder de ander nodeloos te krenken.

De training is gebaseerd op 2 pijlers die elkaar afwisselen: het aanleren/trainen van basisvaardigheden die je zelfvertrouwen vergroten en het in de praktijk uitproberen van je nieuwe vaardigheden door te experimenteren met een andere manier van omgaan met situaties (uit het verleden, heden of de toekomst).

Aan het eind van de week heb je een gevulde ‘gereedschapskist’, zodat jij zelf kunt kiezen en bepalen hoe jij je toekomstige situaties wilt gedragen.

Als trainer beweeg ik empathisch met je mee en daar waar nodig daag ik je uit om een stapje verder te gaan.

Om ook nog iets van de Spaanse sfeer te proeven, plannen we op 2 dagdelen een ontspannende activiteit in.
Denk hierbij aan: naar het strand gaan, de dorpjes in nabije omgeving verkennen, markt(en) bezoeken, rondrit door de bergen, op terrasje zitten enz.