5 – DAAGSE PROGRAMMA’S

Combineer je vakantie met een training ‘onder de Spaanse zon’!

Wil je aan de hand van een thema meer over jezelf te weten komen en ook tijd hebben om te ontspannen en te genieten van het Spaanse leven en de mooie omgeving, dan is één van onderstaande 5 – daagse programma’s misschien wel iets voor jou.

Even uit de ‘waan’ van alle dag stappen en een moment nemen om stil te staan bij: Wie je bent, Hoe je in het leven staat en Waar je naar toe wilt!

De programma’s zijn zo opgezet dat ze zowel individueel als in groepsverband (max. 4 personen) gevolgd kunnen worden.

  • VIP – INTENSIVE:
   Een intensieve individuele 5 – daagse REIS die ‘geregisseerd’ wordt door jou en waar ‘een ontmoeting met jezelf’ en jouw ‘persoonlijke ontwikkeling’ centraal staan. Meer …..
  • COACHINGSWEEK:
   Een belangrijk uitgangspunt bij coaching is dat je zelf op zoek gaat naar je eigen antwoorden en/of oplossingen, want jij bent de enige deskundige en verantwoordelijke voor de inhoud en de kwaliteit van je leven. Meer ….
  • PASSIE-DOBLE:
   Stap uit de hectiek van alle dag en word uitgedaagd en aan het denken gezet om inzicht te krijgen in waar jouw passie ligt. Meer …. 
  • EEN ANDERE KIJK OP JE LEVEN:
   Een training voor iedereen die de uitdaging aan wil gaan om met nieuwe inzichten een rijker en completer leven te kunnen leiden. Meer….  
  • STAAN VOOR JEZELF:
   De uitdaging aan gaan om te gaan staan voor wie je bent om vanuit nieuwe inzichten en vaardigheden met meer ZELFVERTROUWEN jouw wereld tegemoet te treden?  Meer ….

Naast de doelstellingen van de programma’s kun je uiteraard ook aandacht geven aan je persoonlijke doelstellingen.

De 5 – daagse programma’s zullen begeleidt worden door Judith Straver.

Na 4 – 6 weken vindt er (indien je wenst) een telefonisch gesprek plaats van max. 30 min.