TRAININGEN

Combineer je vakantie met een training ‘onder de Spaanse zon’!

Even uit de ‘waan’ van alle dag stappen en een moment nemen om stil te staan bij: Wie je bent, Hoe je in het leven staat en Waar je naar toe wilt!

Wil je aan de hand van een thema meer over jezelf te weten komen en ook tijd hebben om te ontspannen en te genieten van het Spaanse leven en de mooie omgeving, dan is één van onderstaande trainingen misschien wel iets voor jou.

De trainingen zijn zo opgezet dat ze zowel in groepsverband (max. 6 personen) als individueel gevolgd kunnen worden.

  • TRAINING op MAAT:
   De Training op Maat’ is een individuele training die ‘geregisseerd wordt’ door jou als deelnemer. Met jouw doelen en thema’s als uitgangspunt, wordt jouw programma samengesteld. Meer …..
  • PASSIE-DOBLE:
   In de training PASSIE-DOBLE stap je even uit de hectiek van alle dag en word je uitgedaagd en aan het denken gezet om inzicht te krijgen in waar jouw passie ligt. Meer …. 
  • EEN ANDERE KIJK OP JE LEVEN:
   Een training voor iedereen die de uitdaging aan wil gaan om met nieuwe inzichten een rijker en completer leven te kunnen leiden. Meer….  
  • STAAN VOOR JEZELF:
   De uitdaging aan gaan om te gaan STAAN voor Wie je BENT om vanuit nieuwe inzichten en vaardigheden met meer ZELFVERTROUWEN jouw wereld tegemoet te treden?  Meer ….

Naast de doelstellingen van de training kun je uiteraard ook aandacht geven aan je persoonlijke doelstellingen.

De trainingsweken zullen begeleidt worden door Judith Straver.

Na 4 – 6 weken na de training of coachingsweek vindt er (indien je wenst) een telefonisch coachingsgesprek plaats met de trainer (max. 1 uur).

Open chat
Hallo,
Waarmee kan ik je helpen?