SPSO/AIM-Leertherapie

Volg je leertherapie onder de Spaanse zon!

In het eerste leerjaar heb je tijdens de trainingsweekenden bij de SPSO/AIM inzicht gekregen in thema’s en patronen die een belangrijke rol in je leven spelen. Mogelijk zijn er een aantal thema’s die je nader wilt onderzoeken en/of patronen die je wilt veranderen. De leertherapeutische begeleiding geeft je de gelegenheid om hier verder aan te werken. 

Het doel van leertherapie is dat er een proces van bewustwording op gang komt en dat je het inzicht in jezelf vergroot, om zo uiteindelijk beter te kunnen functioneren in je persoonlijke leven en binnen je (toekomstige) werk. 

Afhankelijk van je leerdoelen, zouden onderstaande thema’s aan bod kunnen komen:
socialisatieproces, relaties, boosheid & verdriet, mag ik er zijn, vaders en moeders, verantwoordelijkheidsgevoel, grenzen stellen, erbij willen horen, afwijzing, schuldgevoel, schaamte, afstand & nabijheid, zingeving, hechten & onthechten, macht & onmacht, veiligheid & onveiligheid, schaduwkanten, kwaliteiten, assertiviteit, enz.  

Werkwijze
De werkwijze zal in dezelfde lijn liggen als tijdens de eerste jaars trainingen.
De te gebruiken technieken kunnen verschillen. Naast ‘het gesprek’ kan er ook gewerkt worden met emotioneel lichaamswerk in allerlei vormen, geleide fantasieën, symbolen, de RET, tekeningen, kunst, muziek enz.
De gesprekken kunnen plaats vinden ‘aan tafel’, maar je kunt er ook voor kiezen om in de tuin, al wandelend in de bergen of langs het strand het gesprek te voeren.

Kosten leertherapie-week:

Individueel   :      € 1245,00 (eigen slaapkamer)
2-3 personen:      € 975,00 per persoon (allen een eigen slaapkamer)
4-6 personen:      € 845,00 (1 of 2-personen per slaapkamer)

Dit is inclusief: 

  • Individueel: 5 dagen 2-3 uur leertherapie, afhankelijk van het aantal uren leertherapie die je wilt volgen.
  • Groepsverband: max. 6 personen: 5 dagen 4-7 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal uren leertherapie die jullie willen volgen.
  • Maximaal 7 overnachtingen in Vakantiehuis Jalon op basis van logies (in laag- en middenseizoen).
  • Informatie over de omgeving. 
  • Na 6 weken een telefonisch coachingsgesprek (indien gewenst en bij voorkeur via skype). 

Naast de ‘werkuren’ is er voldoende tijd om je inzichten te verwerken, een belevingsverslag te schrijven, te ontspannen en te genieten van de omgeving.

Vervoer:
Om iedereen de gelegenheid te geven om zelf de wijze van vervoer te bepalen, is dit niet inbegrepen bij de prijs.
Om tijdens de week ‘mobiel’ te zijn is het handig om een auto te huren.