Bestuur je eigen geluk

In een ontspannen sfeer onder de Spaanse zon, op zoek naar jouw geluk!

Wil jij het heft in eigen handen wil nemen, ben je bereid om naar jezelf te kijken, keuzes te maken en besluiten te nemen, op weg naar een gelukkiger leven?

We willen allemaal gelukkig zijn. Toch weten maar weinig mensen hoe we ons geluk kunnen vergroten of wat we er precies voor moeten doen. Het ‘probleem’ is dat we geluk vaak op de verkeerde plek zoeken. We nemen aan dat positieve gebeurtenissen zoals een nieuwe baan/relatie, verhuizen, promotie of de loterij winnen, ons gelukkig maken, terwijl het ons slechts maar heel even een beetje gelukkig maakt. Uit onderzoek is gebleken dat 50% van ons levensgeluk bepaald wordt door een genetisch bepaalde aanleg, 10% door de omstandigheden en 40% door bewust handelen.

“Het zijn niet de gebeurtenissen zelf die bepalen hoe gelukkig je je voelt, maar de manier waarop je tegen die gebeurtenissen aankijkt”. (aldus de Griekse wijsgeer Epictetus)

Inspirerende en creatieve opdrachten, lichaamswerk, humor, relativeren en dramatiseren, geven jou aan het eind van de week een aantal tools in handen die bij jou ‘passen’ op weg naar een gelukkiger leven:

je weet waar jij gelukkig van wordt, waar je talenten liggen, wat je passie is,
waar jij door geïnspireerd wordt, wat jou blij maakt, wat je leuk vindt en je hebt
inzicht in welke ‘krachten’ jou tegenhouden om te doen wat je wilt doen.

Andere mensen ontmoeten, een ‘ontmoeting met jezelf ‘, in een mooie omgeving waarbij
inspanning en ontspanning afgewisseld worden.

Als trainer beweeg ik empatisch met je mee en daar waar nodig daag ik je uit om een stapje verder te gaan.